reclama

Cipolino. Un produs Blogger.

luni, 28 martie 2011

Sistemul imunitar foarte bun numai cu Actimel


actimeliada.ro Actimel – Intareste-ti sistemul imunitar
Femeile sunt de două ori mai predispuse decât bărbaţii către astenia de primăvară. Astfel, patru din zece femei din România se confruntă cu simptome specifice afecţiunii, precum: oboseală sau slăbiciune fizică, somnolenţă, dificultăţi de concentrare şi dureri de cap, arată un studiu realizat anul trecut de compania Mercury Research. Manifestările asteniei pot apărea şi în rândul adolescenţilor, însă cele mai afectate sunt persoanele trecute de 35 de ani şi cele care suferă de boli cronice.
La trecerea dintre anotimpuri, circa 30% din adulţi se confruntă cu stări de slăbiciune, somnolenţă şi cu o emotivitate accentuată. Specialiştii spun că, pentru a combate astenia de primăvară, sunt indicate consumul de crudităţi, mişcarea în aer liber şi suplimentele alimentare cu vitamine şi cu minerale.
Actimel conţine, pe lângă fermentul L casei Defensis, şi vitamina B6, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Consumă zilnic Actimel în cadrul unei alimentaţii echilibrate şi diversificate şi al unui stil de viaţă activ.
Afla pe actimeliada.ro sfaturi pentru un bun sistem imunitar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

stiri blog

Statistici

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About