reclama

Cipolino. Un produs Blogger.

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Pozitii de facut dragoste adorate de barbati


Afla care sunt cele 3 pozitii de facut dragoste adorate de barbati:
1. Pozitia misionarului
Este una dintre cele mai populare pozitii, ideala atat pentru incepatori, cat si pentru cei experimentati. Desi clasica, pozitia misionarului permite diferite variatiuni, care ajuta la intensificarea placerii. Barbatii adora aceasta pozitie deoarece au control absolut asupra miscarii si a ritmului de penetrare. De asemenea, acestia pot mangaia in voie corpul partenerei, stabilind o apropiere cat mai intensa si intima. In pus, misionarul permite contactul vizuat direct, foarte important si excitant pentru ambii parteneri. Pentru o penetrare mai profunda, femeia poate indoi genunchi la piept ori isi poate aseza picioarele pe umerii barbatului. Foarte simulante, aceste variante ale pozitiei pot conduce catre orgasme puternice, deosebit de intense.

2. Femeia deasupra
Cu siguranta orice femeie este incantata sa conduca o partida de dragoste insa, barbatii in mod special adora aceasta pozitie. Asa cum s-a mai spus, majoritatea barbatilor sunt puternic stimulati vizual, asadar simpla imagine a iubitei goala, deasupra, ii poate excita la maxim. Din aceasta pozitie, partenera poate controla ritmul miscarilor, lasandu-se pe spate sau aplecandu-se cat mai mult asupra barbatului, pentru a-l saruta, mangaia, stabilind o intimitate profunda. Barbatul intins pe spate isi poate magaia in voie iubita si o poate ghida tinand mainile sprijinite de soldurile ei. De asemenea, ii poate masa sanii, stimuland gradul de excitare, atat la nivel vizual cat si emotional.
3. Pozitia pe la spate
Desi nu toate femeile agreeaza aceasta pozitie, barbatii sunt cu siguranta innebuniti dupa ea, deorece confera sezatii extrem de placute, gratie unghiului de penetrare diferit. Asemenea pozitiei misionarului si aceasta permite anumite variatiuni care pot ajuta obtinerea unui orgasm intens. Femeia poate sta fie in picioare usor aplecata, fie in genunchi, iar barbatul asezat in functie de pozitia partenerei va stabili ritmul miscarii. Aparent simpla, aceasta pozitie aduce ambii parteneri la un punct maxim de excitare. Faciliteaza o stimulare puternica a punctului G in cazul femeilor, iar barbatii pot ajunge foarte usor la orgasm. De aceea, exista cupluri care prefera sa adopte aceasta pozitie spre finalul actului sexual.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

stiri blog

Statistici

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About