reclama

Cipolino. Un produs Blogger.

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Sony Vaio F 3D – o noua era se naste

Sony si tehnologia 3D….acum cu noua serie Sony VAIO F 3D.
Impreuna cu ochelarii active shutter, identici cu cei folositi pentru televizorulBRAVIA 3D TV va veti bucura de o experienta unica.
Ecranul Full HD VAIO Display Premium de 16,0” (40,6cm) va va surprinde prin calitatea uimitoare a imaginii 3D, optimizata pentru o vizionare confortabila fara “flicker”.
Spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F folosește tehnologia cu cadre secventiale si iluminare LED cu control al backlight-ului. Aceasta solutie asigura un tip de raspuns foarte scurt si unghiuri de vizualizare largi, afisând imagini mai clare si mai luminoase. Tehnologia cu cadre secventiale afiseaza alternativ imagini Full HD (1920 x 1080) 3D pentru ochiul stâng si drept cu pâna la 240 de cadre pe secunda, asigurând fluiditatea imaginii finale. De la filme de actiune, pâna la sporturi, jocuri si multe altele.
Noua serie VAIO F va ofera mult mai multe modalitati prin care va puteti bucura de divertismentul preferat. Apasati butonul 3D si veti selecta imediat modul de vizualizare preferat 2D sau 3D. VAIO F suporta nativ continut 3D precum filmele 3D pe Blu-ray Disc, jocurile si clipurile. De asemenea, puteti vizualiza imagini panoramice 3D realizate cu camerele digitale Cyber-shot si camerele digitale Sony α DSLR. in plus, filmele 2D de pe Blu-ray Disc sau DVD pot fi convertite instantaneu in formatul de vizualizare 3D cu o simpla apasare de buton.
Procesorul performant Intel Core i7 care motorizeaza noua serie VAIO F rezolva toate sarcinile multimedia 2D sau 3D. Toata aceasta putere este completata de o placa video de inalta performanta NVIDIA GeForce cu suport DX11 pentru cea mai buna redare a jocurilor si filmelor Full HD.
Noua serie VAIO F ofera, de asemenea, o noua dimensiune a divertismentului audio: sunet surround im stil de cinema cu sistemul Dolby Home Theater v3. De asemenea, tehnologia S-Force 3D creeaza un efect de sunet 5.1 surround cu cele 2 difuzoare bass-reflex. Rezultatul este un sunet puternic, realist care imbogateste continutul 3D si 2D.
Noile VAIO F sunt foarte usor de folosit, având butoanele pentru functii amplasate la indemâna, exact deasupra tastaturii, pentru a pemite accesul printr-o singura atingere la functiile cele mai folositoare. Butonul “ASSIST” lanseaza aplicatia VAIO Care care detecteaza si rezolva orice problema, tocmai pentru a permite utilizarea VAIO in cele mai bune conditii. Butonul dedicat “VAIO” lanseaza galeria media pentru a facilita navigarea prin colectiile de fotografii, videoclipuri si muzica, in timp ce butoanele de playback, sensibile la atingere ofera o navigare usoara prin colectia dumneavoastra multimedia.
Impreuna cu o noua tastatura aerisita ce permite o dactilografiere corecta, noua serie VAIO F include o tastatura numerica pentru introducerea rapida a datelor. Aceasta este completata de un touchpad ergonomic cu suport pentru gesturi, ceea ce ofera o experienta mai bogata si mai intuitiva pentru Microsoft Windows 7 si aplicatiile compatibile. Pentru a usura tastarea in cazurile in care laptopul este folosit noaptea tastatura este iluminata si senzorul de lumina poate diminua corespunzator luminozitatea ecranului.
Cele doua porturi USB 3.0 ofera o crestere semnificativa a transferlui de date in comparatie cu USB 2.0, in timp ce tehnologia Bluetooth 3.0 permite o conexiune mult mai rapida intre dispozitivele mobile.
Model
VPCF21Z1E/BI
Procesor
Procesor Intel® Core™ i7
Sistem de operare
Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)
Memorie
8GB DDR3 1333Mhz SDRAM
HDD
640GB Serial ATA 7200rpm
Ecran
40,6cm (16,0”) Full HD (1920 x 1080) 3D VAIO Display Premium cu iluminare LED
Grafica
NVIDIA® GeForce® GT540M cu 1GB DDR3 VRAM și suport DirectX 11
Unitate optica
Blu-ray Disc™ Drive
Altele
WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth® 3.0; USB 3.0; camera web HD pe baza Exmor™; S-Force 3D cu difuzoare bass-reflex; tastatura iluminata

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

stiri blog

Statistici

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About