reclama

Cipolino. Un produs Blogger.

joi, 31 martie 2011

Pacaleli de 1 aprilie

caricatura - pacaleli de 1 aprilie
1 aprilie se apropie si cel mai probabil esti pus pe sotii, la fel ca noi toti. Pentru a-ti veni in ajutor, echipa Stiri-Online iti da cateva idei traznite:

Pacaleala de 1 aprilie: Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!

Pacaleala de 1 aprilie: O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.

Pacaleala de 1 aprilie: Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.

Pacaleala de 1 aprilie: Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!

Pacaleala de 1 aprilie: Lipeste cu un scotch incolor capacul si colacul de la wc. O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!

Pacaleala de 1 aprilie: In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fii o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!

Pacaleala de 1 aprilie: Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

Pacaleala de 1 aprilie: Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni. 

Pacaleala de 1 aprilie:Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX . XX . 2011 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

Pacaleala de 1 aprilie: O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!


Pacaleala de 1 aprilie:Adauga in cutia de lapte putin colorant alimentar. Nu e daunator in nici un fel dar surpriza o sa fie foarte colorata.


Pacaleala de 1 aprilie: E mai veche ideea dar inca functioneaza. Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un  loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda.

Pacaleala de 1 aprilie: Pune intr-o sticla cu apa fierbinte resturi de mancare dupa ce le treci prin blender. Tine sticla ascunsa sub camasa, cu gura aproape de piept. Iar cand mergi sa cumperi ceva de mancare si e multa lume in jur fa un zgomot sa atragi atentia si apoi apleaca-te si strange sticla. Continutul imbietor ar trebui sa tasneasca afara ca si cum tocmai ai vomitat.

Pacaleala de 1 aprilie: Cu toate ca e cunoscuta, inca e amuzanta. Schimba sarea cu zaharul astfel incat ceilalti sa nu remarce si asteapta sa le vezi expresia cand gusta din felul de mancare.

Pacaleala de 1 aprilie:Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.
  
Pacaleala de 1 aprilie: Pune o folie de plastic transparenta la toaleta intre vas si colac. Noaptea e cel mai bun moment, ca sa nu fie remarcata. Apoi cand cineva o sa mearga la toaleta… Surpriza!!! Dar fii atent si nu face farsa asta decat daca esti pregatit sa cureti pe urma… si cu siguranta vei avea ce curata!

 Pacaleala de 1 aprilie: Ai nevoie de o farfurie, unt, sare si multe servetele. Spune-i victimei tale cat mai serios ca ai vazut pe Discovery cum untul degaja caldura daca pui sare deasupra. Pune unt in farfurie si sare peste el. Tine apoi mana deasupra si prefa-te ca simti caldura. Apoi intreaba-l si pe el daca o simte. Iar cand are mana deasupra farfuriei - pleosc! Preseaza-i repede mana cu a ta ca sa striveasca untul .

Pacaleala de 1 aprilie: Gluma asta se face cel mai bine cu prietenii. Trebuie sa aveti la indemana recipiente cu apa. Cand victima adoarme aprindeti o hartie si strigati FOOOC!!! Victima o sa se trezeaca brusc si o sa vada foc exact in fata. Apoi imediat stingeti focul cu caaat mai multa apa, astfel incat victima sa ramana leoarca.

Pacaleala de 1 aprilie: In supermarket pune in buzunarul prietenului fara sa remace, o banda anti-furt. Cand o sa incerce sa iasa din magazin o sa fie declansata alarma.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

stiri blog

Statistici

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About