reclama

Cipolino. Un produs Blogger.

marți, 29 martie 2011

România a obţinut prima victorie în Preliminariile EURO 2012

Adrian Mutu a reuşit o dublă contra LuxemburguluiMutu a salvat România de la o nouă ruşine în Preliminariile EURO 2012, marcând o dublă contra amatorilor din Luxemburg. România a obţinut prima victorie în această campanie, însă una cu adevărat chinuită.








Catastrofal este un cuvânt prea blând pentru a caracteriza jocul actualei naţionale a României. Fără nicio idee la construcţie, lenţi în atac şi apatici, tricolorii au fost puşi în mare dificultate, pe propriul teren, chiar şi de codaşa grupei D, Luxemburg. Şi, totuşi, trupa lui Răzvan Lucescu a obţinut primul succes în actualele preliminarii ale Euro 2012, însă trei sferturi din meci între cele două naţionale n-a fost nicio diferenţă.

Luxemburg a produs surpriza la Piatra Neamţ, deschizând scorul în minutul 22 prin Gerson, după o lovitură liberă. Tot stadionul a început să huiduie şi să îi ceară demisia selecţionerului Răzvan Lucescu.

Mutu a fost însă salvatorul României. Atacantul Fiorentinei a egalat după numai două minute, după o pasă excelentă a lui Mureşan. Tot vedeta tricolorilor a marcat golul prin care am trecut în avantaj, în minutul 68.

Zece minute mai târziu, Ianis Zicu a tranşat definitiv disputa pentru locul 5, asta pentru că, la felul cum joacă, naţionala nu este îndreptăţită să spere la locul doi, care duce la baraj. Astfel România a obţinut prima victorie în aceste preliminarii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

stiri blog

Statistici

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About