reclama

Cipolino. Un produs Blogger.

marți, 29 martie 2011

Schwarzkopf te trimite la Eurovision


LookOfMusic.ro Schwarzkopf te trimite la Eurovision
Nu rata şansa de a te bucura live de ediţia 2011 a Eurovision-ului şi participă la promoţie!
Caută produsele Schwarzkopf în magazinele participante şi ai şansa să câştigi prin tragere la sorţi una din cele 18 excursii la Dusseldorf la finala Eurovision.
Odată ajuns acolo vei avea parte de o experienţă unică pentru că vei beneficia de bilet de avion Bucureşti – Dusseldorf şi retur, acces la finală, o noapte de cazare şi multe alte surprize.
Pentru a participa la promoţie trebuie să ai cel puţin 18 ani şi trebuie să cumperi cel puţin unul dintre produsele: Palette, Brillance, Perfect Mousse, Taft, Gliss şi Schauma din magazinele participante, în timpul perioadei de desfăşurare al promoţiei. Nu uita să completezi talonul de participare din magazine cu datele tale şi cu numărul bonului şi să îl introduci în urna amplasată după casele de marcat în incinta magazinelor.
Perioda maximă de desfăşurare a campaniei promoţionale este 24 februarie -15 aprilie, cu data de start variabilă pentru fiecare magazin în parte.
Pentru mai multe detalii găseşti regulamentul complet al fiecărui magazin pe site, la biroul de informaţii din fiecare magazin, sau la sediul organizatorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

stiri blog

Statistici

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About